În septiclin, alături de dumneavoastră, luptăm împotriva bacteriilor și a altor agenți patogeni.

LA NOI GĂSIȚI SINGURA SOLUȚIE DE PE PIAȚĂ DE PLACARE A PEREȚILOR ȘI A TAVANELOR CU PLĂCI CARE DISTRUG BACTERIILE.
Septi MAX® sunt plăci polimerice armate cu fibră de sticlă ce încorporează în finisajul lor exterior un aditiv antibacterian brevetat al cărui principal component activ este argintul ionic (Ag+).
Tehnologia antibacteriană a acestui produs este integrată permanent în suprafața laminatului încă din faza de producție, iar particulele de argint (Ag+) sunt distribuite uniform pe întreaga suprafață, protejând activ produsul pe tot parcursul ciclului său de viață.
Tehnologia antibacteriană se bazează pe particule de argint ai căror ioni inhibă reproducerea bacteriilor penetrand membrana bacteriana atacând ADN-ul acestora, blocând procesele metabolice și împiedicând reproducerea lor ulterioară.
99,99 % din bacterii sunt eliminate în 24 de ore (ISO 221296/2011) și în mod constant pe parcursul celor 365 de zile ale anului, obținându-se o suprafață aseptică.
Spectrul de acțiune al acestei tehnologii este foarte larg, incluzând pe lângă bacterii, ciuperci, viruși și protozoare.
Panourile igienice și sanitare antibacteriene de la Septiclin au un finisaj neted, lucios și fără pori, sunt compatibile cu contactul cu alimentele și respectă standardele:
Polimerii sunt materiale compozite noi care și-au sporit prezența în ultimii ani până la 50 % din substructurile celor mai recente modele majore de aeronave de la Airbus și Boeing (A350 XWB, B787).

Igiena și siguranța alimentară au devenit aspecte atât de importante pentru societățile noastre, încât în prezent există o legislație europeană semnificativă și cuprinzătoare privind producția alimentară și zonele de prelucrare, industria cărnii etc.
Nu mai este un secret faptul că, de câțiva ani majoritatea țărilor din Uniunea Europeană se confruntă cu probleme grave și constante de contaminare a produselor din carne, care sfârșesc prin a provoca boli și chiar decese în rândul consumatorilor.

Potrivit Agenției spaniole pentru siguranța alimentelor (Aesan) și Raportului sistemului coordonat de schimb de informații (Sciri), țara iberică are alerte sanitare internaționale recurente, până la 200 în medie pe an, în principal din cauza contaminării cu listeria și salmonella.

Cazuri precum cel de listerioză din vara anului 2019, care a provocat moartea a patru persoane, șapte avorturi spontane și spitalizarea a 244 de persoane care au consumat carne contaminată, ne fac conștienți de marea responsabilitate a operatorilor industriali în ceea ce privește punerea în aplicare a standardelor de igienă și siguranță alimentară și trebuie să justifice și să demonstreze că toate acțiunile puse în aplicare sunt conforme și suficiente pentru a asigura gestionarea riscurilor în faza de exploatare și prelucrare a alimentelor.

Conformitatea cu standardele europene a materialelor și soluțiilor de renovare și finisare oferite de SEPTICLIN ne situează astăzi într-o soluție inovatoare și un aliat în modernizarea sau renovarea spațiilor și mediilor cu cerințe ridicate de igienă
(industria alimentară, abatoare, centre de sănătate, bucătării, școli, creșe, camere curate, camere frigorifice etc.).
Este cea mai rapidă metodă de renovare sau reamenajare a spațiului dvs. de producție disponibilă pe piață.
Fără pierderi semnificative a suprafeței de lucru datorită grosimii reduse (1,5 mm - 2 mm).
Durată lungă de viață, peste 20 de ani.
Poate fi aplicat pe aproape orice suprafață sau acoperire existentă (panouri sandwich, țiglă, gips carton, beton, panouri din lemn etc.).
Acesta poate fi montat, în multe cazuri, fără oprirea procesului de producție.
Puteți beneficia de reduceri semnificative ale costurilor și economii pe termen lung.

De ce sa alegi Septi MAX®
Toți producătorii din industria agro-alimentară și furnizorii de servicii care își desfășoară activitatea într-un mediu cu grad ridicat de igienă știu că o MARCĂ sau BRAND se obține după mulți ani de investiții în echipamente, materii prime, personal, dar din păcate mulți lasă pe ultimul loc igiena și siguranța alimentară.
ATENTIE ! Orice cheltuială in siguranța alimentară este o INVESTITIE.
A introduce pe piață un produs contaminat poate duce la posibile responsabilități penale, economice, pierderea încrederii consumatorilor prin urmare scăderea vânzărilor sau un posibil faliment.
A se vedea cazul de listerioză din Sevilla (Spania) în 2019, care a provocat 4 morți, 7 avorturi și 244 de spitalizări.
